Intrång

Artikelnummer: sg9789185705283

Kategorie: Krimis


19,82 €

inkl. 5% USt. ,

Lieferzeit: 6 - 7 Werktage

Stk


Sivart Förlag ger ut den tredje fristående kriminalromanen i Ulla Bolinders serie om journalisten David Weber. Tidigare utgivna titlar i serien är Utsaga och Gärningsman (Lindelöws bokförlag).

Det är högsommar och Roine Palm, en man i 40-årsåldern hittas svårt skadad i sitt hem. Han avlider senare på sjukhus och oklara omständigheter gör att polisen inleder en brottsutredning. David Weber följer utredningen genom ingående intervjuer med inblandade personer, poliser, grannar, anhöriga till vittnen och misstänkta med flera. Efterhand framkommer flera dunkla och skakande hemligheter som är kopplade till det till synes så lugna villaområdet. Men det är problematiskt för polisen att bringa klarhet i vad Roine har blivit utsatt för.

Ulla Bolinder har en originell berättarstil med fokus på brottet genom ett collage av monologer och dialoger med stor intensitet och närvaro. Språket är enkelt, ärligt och mycket realistiskt.

Ulla Bolinder debuterade 1997 med Övergreppet. Sedan följde romantrilogin Hoppa in då!, Någonstans inom oss och Hela mig.

Autor: Torbjörn Ring
Seitenzahl: 208
Verlag: Sivart Förlag
Sprache: Schwedisch
Format: Gebunden
ISBN: 9789185705283
Veröffentlichungsdatum: 20091112
Produktnummer Verlag: 104
Lieferinfo: Lagerware beim Lieferant in Schweden.
In der Regel können wir innerhalb von 6-7 Werktagen liefern.
Die Lieferzeit hängt aber davon ab, an welchem Wochentag Sie bestellen.
Bitte beachten, der Artikel kann trotzdem ausverkauft werden.
Wir erhalten wöchentlich eine Info vom Lieferant und aktualisieren danach.
Gewicht: 500 gr