Josses barnmat / Josses mellisbok

Artikelnummer: sg9789172235564

EAN: 9789172235564

Kategorie: Sonstiges


31,49 €

inkl. 7% USt. ,

Lieferzeit: 6 - 7 Werktage

Stk


Att laga barnmat är ingen vetenskap utan handlar om bra råvaror, lite köksredskap och några minuter ledig tid. Lägg till lite kunskap om konsistens, smakpreferenser och hur du hjälper ditt barns mage att komma igång, så kommer du snart att bli en fullfjädrad barnmatskock!

Sedan 1999 har Josefine Haamer von Hofsten hållit barnmatskurser för nyblivna föräldrar runtom i landet. Under alla dessa år har jag mött på de mest varierade funderingar och frågeställningar kring barn och mat. Svaren på alla dessa hittar du i Josses barnmat. 2010 tilldelades boken Årets svenska måltidslitteratur i kategorin barn och mat.

Josses mellisbok är till för alla barn och ungdomar som kommer hem själva efter fritids eller skolan och behöver stoppa något gott och nyttigt i magen inne de sätter igång med läxor, träning eller andra aktiviteter. Recepten är lättlagade med tydliga steg-för-steg-instruktioner och foton. Att börja laga bra mellisar är ett ypperligt tillfälle att börja laga mat och bekanta sig med köket och tanken med hela boken är att locka in fler barn och ungdomar i köket och ge dem de rätta verktygen för att börja laga mat. Boken är logiskt indelad i olika avsnitt ur ett barnperspektiv. I sitt arbete som hemkunskapslärare, har Josefine observerat barn i köket och lärt sig hur de läser recept och tar till sig instruktioner.


Autor: Josefin Haamer von Hofsten
Seitenzahl: 211
Verlag: Jure Förlag
Sprache: Schwedisch
Format: Spiralbindung
ISBN: 9789172235564
Veröffentlichungsdatum: 20140207
Produktnummer Verlag: 2480
Lieferinfo: Lagerware beim Lieferant in Schweden.
In der Regel können wir innerhalb von 6-7 Werktagen liefern.
Die Lieferzeit hängt aber davon ab, an welchem Wochentag Sie bestellen.
Bitte beachten, der Artikel kann trotzdem ausverkauft werden.
Wir erhalten wöchentlich eine Info vom Lieferant und aktualisieren danach.