Jyckelycka : vägen till en lyckad och lycklig familjehund

Artikelnummer: sg9789172233904

EAN: 9789172233904

Kategorie: Tier und Natur


31,49 €

inkl. 7% USt. ,

Lieferzeit: 6 - 7 Werktage

Stk


Det svåra för hundägare är att välja rätt tillfälle att träna hunden på. Ofta när man får hem valpen har man en klar bild av den som vuxen hund. Det blir svårare och svårare att nå detta mål i takt med att valpen växer. Dels har hundägaren en känslomässig relation till hunden som gör det svårt att ställa krav. Dels har många svårt att hitta tid till att träna sin hund, men alla hinner träna och det finns egentligen inga ursäkter. Det handlar bara om att följa upp de krav man har på hunden och väva in vardagslydnaden i det vardagliga umgänget ? precis som man gör med resten av familjen. Lägg energin på rätt saker; fokusera på kontakten, inkallningen och att avbryta ett oönskat beteende istället för traditionell momentinlärning som sitt kvar, ligg osv.

Bokens författare Eva Lundgren, instruktör i vardagslydnad, berättar att hon alltid varit intresserad av hundar och lockats av hundens villkorslösa kärlek och glädje. Den ömsesidiga respekten, tilliten och samspelet mellan hund och människa var tidigt något hon kände var viktigt som hundägare. I boken berättar hon den sorgliga historien om hur hennes första hund förolyckades. Detta fick henne även att inse hur viktigt det är som ansvarsfull hundägare att ha kontroll på sin hund; ?Jag lärde mig brutalt att det inte räcker att bara ge sin hund kärlek och frihet?.

Med sin bakgrund som pedagog har Eva Lundgren tillsammans med illustratören Anna Windborne-Brown skapat en bok för hela hundägarfamiljen med fartfulla och mustiga illustrationer och lättförståliga tips om lydnad i vardagen. Hon förklarar även bakgrunden till varför vi använder de träningsmetoder vi gör idag. Boken följer hundägaren från valpstadiet tills hunden fått gråa hår på nosen och den har plats för egna bilder och dagboksanteckningar. Boken ger hundägaren det enkla tydliga receptet till hur man med hyfs, vett och etikett, tillsammans med en portion sunt förnuft kommer att nå hela vägen fram till en lycklig hund och hundägare.


Autor: Anna Windborne-Brown
Seitenzahl: 136
Verlag: Jure Förlag
Sprache: Schwedisch
Format: Gebunden
ISBN: 9789172233904
Veröffentlichungsdatum: 20101001
Produktnummer Verlag: 2480
Lieferinfo: Lagerware beim Lieferant in Schweden.
In der Regel können wir innerhalb von 6-7 Werktagen liefern.
Die Lieferzeit hängt aber davon ab, an welchem Wochentag Sie bestellen.
Bitte beachten, der Artikel kann trotzdem ausverkauft werden.
Wir erhalten wöchentlich eine Info vom Lieferant und aktualisieren danach.
Gewicht: 520 gr
Gewicht_attribut: 520 gr