Kimchi och kombucha : den nya vetenskapen om hur tarmbakterierna stärker din hjärna

Artikelnummer: sg9789174247725

Kategorie: Gesundheit, Beziehungen und persönliche Entwicklung


27,82 €

inkl. 7% USt. ,

Lieferzeit: 6 - 7 Werktage

Stk


Har vi lagt en massa tid, energi och pengar på mediciner, självhjälpsböcker, psykologer och andra terapier i onödan ? när en enkel fekaltransplantation (bajsöverföring) egentligen var lösningen? Forskning visar nämligen att tarmbakterierna inte bara spelar en avgörande roll när det gäller vårt immunsystem. De verkar även spela en viktig roll i alzheimer, parkinson, autism, adhd, stress, ångest, depression med mera.

Upptäckten av kopplingen mellan tarmbakterierna, tarmen och hjärnan är banbrytande och det mest spännande inom medicinsk forskning just nu. I den här boken berättar Soki Choi på ett fascinerande sätt om den mikrobiotiska revolutionen och de senaste genombrotten i forskningen om den så kallade microbiota-gut-brain axeln och hur den verkar kunna påverka din hjärna och psykiska hälsa.

Soki ger också tips på hur mat kan bidra med goda bakterier och därmed stärka ditt immunförsvar och din hjärnhälsa. Och för att kickstarta din hjärna avslöjar hon sina bästa recept på kimchi och kombucha, alla fullproppade med goda bakterier.

?Kimchi och kombucha är en innehållsrik bok med avseende på textmängd och fakta, men skriven på lättillgängligt sätt och kreativt formgiven.?

Motzi Eklöf, BTJ nr 20, år 2018

"Soki Chois bok ?Kimchi och Kombucha? är en mycket faktaspäckad bok med en imponerande litteraturlista för varje kapitel. Sammanfattningsvis är denna bok mycket läsvärd för ?nördar? gällande livsmedel, medicin, mikrobiologi, samt för veterinärmedicin."

Torkel Wadström, Professor emeritus i medicinsk mikrobiologi


Autor: Soki Choi
Seitenzahl: 204
Verlag: Bonnier Fakta
Sprache: Schwedisch
Format: Gebunden
ISBN: 9789174247725
Veröffentlichungsdatum: 20180821
Produktnummer Verlag: 102
Lieferinfo: Lagerware beim Lieferant in Schweden.
In der Regel können wir innerhalb von 6-7 Werktagen liefern.
Die Lieferzeit hängt aber davon ab, an welchem Wochentag Sie bestellen.
Bitte beachten, der Artikel kann trotzdem ausverkauft werden.
Wir erhalten wöchentlich eine Info vom Lieferant und aktualisieren danach.
Gewicht: 860 gr
Gewicht_attribut: 860 gr