Kitty frågar chans

Artikelnummer: sg9789178252817

Kategorie: Sonstiges


15,49 €

inkl. 7% USt. ,

Lieferzeit: 6 - 7 Werktage

Stk


Kitty är kär i Ali, och nu har hon bestämt sig: i dag ska hon fråga chans på honom! Och när Kitty har bestämt sig för något, ja då blir det så. Hon får världens bästa idé om hur hon ska göra. Men plötsligt cyklar Ali iväg, innan Kitty hinner fråga honom. Åh, nej! Nu måste hon hitta honom!

Detta är första boken i serien om Kitty. Hon är självständig, modig och uppfinningsrik. Hon tar saker i egna händer, när hon har bestämt sig för något ser hon till att det blir så! Boken riktar sig till läsare 9?10 år som inte riktigt har fått flyt sin läsning. Den är genomillustrerad och mycket lättläst.

Författaren Lena Lilleste har även skrivit serien om Mynta på Nypon förlag. Hon säger så här om Kitty: ?Jag vill att tjejer som läser om Kitty ska bli glada och stärkta av hennes energi och känna att om Kitty vågar och kan ? då kan de själva också! Jag vill att killar som läser om Kitty också ska bli glada och tycka att böckerna är roliga, men också förstå att tjejer är modiga, starka och bra på att lösa problem.?

Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder.

Autor: Lena Lilleste
Seitenzahl: 24
Verlag: Nypon förlag
Sprache: Schwedisch
Format: Gebunden
ISBN: 9789178252817
Veröffentlichungsdatum: 20190805
Produktnummer Verlag: 1498
Lieferinfo: Lagerware beim Lieferant in Schweden.
In der Regel können wir innerhalb von 6-7 Werktagen liefern.
Die Lieferzeit hängt aber davon ab, an welchem Wochentag Sie bestellen.
Bitte beachten, der Artikel kann trotzdem ausverkauft werden.
Wir erhalten wöchentlich eine Info vom Lieferant und aktualisieren danach.