Konsten att vara människa

Artikelnummer: sg9789198161960

Kategorie: Gesundheit, Beziehungen und persönliche Entwicklung


19,82 €

inkl. 5% USt. ,

Lieferzeit: 6 - 7 Werktage

Stk


I ?Konsten att vara människa? berättar Marie Helena Hiltunen om hur hon som psykolog hanterar livets och vardagens berg-och-dalbana. Vad gör psykologen när hon är nere? Och varför fungerar det? Livet är ett lärande och sällan helt problem- och friktionsfritt, men Marie Helena har hittat sitt sätt att navigera genom djupdykningar, snubblingar och annat som vi gör på vår livsväg. Hon visar hur hon når sina mål och visioner, både sådant som rör närvaro och glädje med barnen, och det som är relaterat till exempelvis arbete, karriär, utbildning, ekonomi och självförverkligande. Marie Helena är en mästare på att nå sina mål. Läs boken så förstår du varför.

Konsten att vara människa vill inspirera helt vanliga människor som du och jag, som har det bra men ändå känner oss nere ibland, att bli mer medvetna om vad vi gör och kan göra, för att må ännu bättre och ännu mer leva ett liv där vi gör det som känns viktigt.

Marie Helena Hiltunen är psykolog, författare och fembarnsmamma. Hon integrerar natur, vetenskap och andlighet för att skapa hälsa och förnöjsamhet. Som föreläsare och författare har Marie ett mästerligt sätt att entusiasmera och skapa självinsikt.

Autor: Marie Helena Hiltunen
Seitenzahl: 146
Verlag: Heart Dreaming Publishing
Sprache: Schwedisch
Format: Gebunden
ISBN: 9789198161960
Veröffentlichungsdatum: 20161216
Produktnummer Verlag: 7129
Lieferinfo: Lagerware beim Lieferant in Schweden.
In der Regel können wir innerhalb von 6-7 Werktagen liefern.
Die Lieferzeit hängt aber davon ab, an welchem Wochentag Sie bestellen.
Bitte beachten, der Artikel kann trotzdem ausverkauft werden.
Wir erhalten wöchentlich eine Info vom Lieferant und aktualisieren danach.
Gewicht: 470 gr