Kost & Träningsdagbok: För din mat, styrketräning & din vardagsmotion

Artikelnummer: sg9789198564303

EAN: 9789198564303

Kategorie: Gesundheit, Beziehungen und persönliche Entwicklung


39,34 €

inkl. 7% USt. ,

Lieferzeit: 6 - 7 Werktage

Stk


Kost & Träningsdagboken vänder sig till dig som tränar mestadels styrketräning, som vill kunna anteckna vad du äter, vad du tränar och samtidigt reflektera över dagsformen i samma bok. Boken räcker i 3 månader och kommer göra det enklare för dig att planera, skapa en medvetenhet få kontinuitet och till att sätta realistiska mål.

För att få resultat behöver du ha en långsiktig och realistisk plan? och framförallt tålamod och tilltro till att varje kostval och träningspass du gör kommer leda till framgång på sikt. Förväntar du dig snabba resultat på vågen och stora framsteg på gymmet så kommer du nog bli besviken och antagligen tappa motivationen, men ger du dig själv tid att hinna vänja kroppen vid nya rutiner med bra mat och stimulerande träning så kommer du få den utveckling du önskar.

Du skriver ner vad du ska träna, vilka övningar du körde och vilka vikter du använde och samtidigt reflektera över dagsformen.Hur har känslan varit, har du sovit tillräckligt? Hur var passet, vad har varit roligast, vad är du mest nöjd/stolt över och är det kanske något du behöver fokusera lite mer på tills nästa dag? I boken har du dessutom möjlighet att poängsätta ditt mående på en skala 1-10 som gör att du snabbt och enkelt kan summera dagen. Att kunna gå tillbaka flera veckor/månader och se vad du tränat och vilka val du gjort med kosten fram tills nu, gör att du lättare får en överblick och kan på så sätt se om du är på rätt väg eller om du behöver göra någon förändring.

Efter varje vecka finns möjlighet att göra en större summering av antal träningspass m.m. för att på så sätt se hur stor din träningsvolym är och vilka framsteg du gör. Mät framstegen, gläds över hur du utvecklas och beröm dig själv på vägen. Du har en plan, nu är det bara att följa den!

SMART planering har flera olika varianter av böcker att välja på beroende på vad du tränar mestadels och om du vill ha med eller utan kost, med även böcker för ditt välbefinnande & din balans. Läs mer på www.smartplanering.se

Autor: SMART planering
Seitenzahl: 184
Verlag: SMART planering Sverige AB
Sprache: Schwedisch
Format: Spiralbindung
ISBN: 9789198564303
Veröffentlichungsdatum: 20190725
Produktnummer Verlag: 1581
Lieferinfo: Lagerware beim Lieferant in Schweden.
In der Regel können wir innerhalb von 6-7 Werktagen liefern.
Die Lieferzeit hängt aber davon ab, an welchem Wochentag Sie bestellen.
Bitte beachten, der Artikel kann trotzdem ausverkauft werden.
Wir erhalten wöchentlich eine Info vom Lieferant und aktualisieren danach.
Gewicht: 370 gr
Gewicht_attribut: 362 gr