Kreativ och likvärdig NO-undervisning

Artikelnummer: sg9789147122868

EAN: 9789147122868

Kategorie: Gesellschafts- und Sozialwissenschaften


39,34 €

inkl. 7% USt. ,

Lieferzeit: 6 - 7 Werktage

Stk


Varför studsar en varm boll högre än en kall? Vad händer med is om vi häller på salt? Hur bygger man om en petflaska så att den funkar som en termos? Det här är frågor som kan väcka nyfikenhet hos elever och locka in dem i naturvetenskapens underbara värld. NO ska vara ett ämne för alla elever! Men hur gör man rent praktiskt?

Läs mer
Kreativ och likvärdig NO-undervisning är en konkret handbok och en kreativ inspirationskälla som i ord och bild visar hur du didaktiskt organiserar, genomför och följer upp en NO-undervisning som både väcker nyfikenhet och ger eleven goda kunskaper. Författaren Hans Persson vägleder och sporrar dig på sitt personliga sätt att skapa en mer intressant, kreativ och inkluderande undervisning.
Kreativ och likvärdig NO-undervisning är problematiserande och vilar på vetenskaplig grund. Pernilla Nilsson, professor i didaktik vid Högskolan i Halmstad, ger inledningsvis en forskningsgenomgång. Alla experiment och aktiviteter är autentiska och hämtade direkt från klassrummen, väl utprövade av verksamma lärare från olika länder. Boken är rikt illustrerad och det finns i många fall länkar till filmklipp som förtydligar innehållet ytterligare. Boken vänder sig till lärare och lärarstudenter, främst grundskolans F-6, men passar även för högre årskurser.

Om författarna
Hans Persson är med sin gedigna erfarenhet en av Sveriges mest meriterade inspiratörer inom naturvetenskap- och teknikområdet. I föreläsningar och läroböcker har han inspirerat tusentals lärare över hela världen. På hemsidan www.hanper.se finns mängder av tips och filmade experiment.


Autor: Hans Persson
Seitenzahl: 180
Verlag: Liber
Sprache: Schwedisch
Format: Geheftet
ISBN: 9789147122868
Veröffentlichungsdatum: 20180719
Produktnummer Verlag: 1489
Lieferinfo: Lagerware beim Lieferant in Schweden.
In der Regel können wir innerhalb von 6-7 Werktagen liefern.
Die Lieferzeit hängt aber davon ab, an welchem Wochentag Sie bestellen.
Bitte beachten, der Artikel kann trotzdem ausverkauft werden.
Wir erhalten wöchentlich eine Info vom Lieferant und aktualisieren danach.
Gewicht: 350 gr
Gewicht_attribut: 350 gr