Lächeln, klappe halten und gut aussehen!

Artikelnummer: sg9788770183437

Kategorie: Sonstiges


16,60 €

inkl. 7% USt. ,

Lieferzeit: 6 - 7 Werktage

Stk


Vanessa och Emma är bästa vänner, även om de är väldigt olika. En dag får alla killar i klassen en bild på Snap: en rangordningslista över alla tjejer i klassen. Tjejerna gör revolt och slutar sminka sig och tänka på vad de har på sig. De ska gå så neutrala som möjligt till skolan, för utseende spelar ingen roll.

Lächeln, klappe halten und gut aussehen! ingår i en serie med riktigt lätta ungdomsböcker. Titlarna speglar den verklighet många ungdomar lever i, eller hör talas om. Här finns stöld, olovlig körning, sorg och utsatthet på sociala medier. Men också vänskap, humor och mod. Flera av böckerna finns översatta till svenska i konceptet Ung och många av dem finns även på engelska. Lächeln, klappe halten und gut aussehen! finns på engelska med titel Smile, Shut Up and Look Pretty!.

Lättläst på tyska, nivå B1. Det innebär något längre texter med ca 800?1 000 ord med konkreta ämnen. För de yngre läsarna är böckerna illustrerade. Komplexa meningar som är längre och mer krävande, medan relationen mellan satserna är okomplicerad.

Autor: Marie Duedahl
Seitenzahl: 68
Verlag: Straarup
Sprache: Deutsch
Format: Gebunden
ISBN: 9788770183437
Veröffentlichungsdatum: 20190805
Produktnummer Verlag: 1498
Lieferinfo: Lagerware beim Lieferant in Schweden.
In der Regel können wir innerhalb von 6-7 Werktagen liefern.
Die Lieferzeit hängt aber davon ab, an welchem Wochentag Sie bestellen.
Bitte beachten, der Artikel kann trotzdem ausverkauft werden.
Wir erhalten wöchentlich eine Info vom Lieferant und aktualisieren danach.