Lek med mig

Artikelnummer: sg9789178254446

Kategorie: Sonstiges


16,60 €

inkl. 7% USt. ,

Lieferzeit: 6 - 7 Werktage

Stk


Azra har lånat en bok om spöken på biblioteket. Hon älskar att läsa om spöken! På väg hem går hon förbi lekplatsen där det brukar vara fullt av barn, men nu är det kväll och lekplatsen är tom. Men så ser Azra att en gunga rör sig! Där, alldeles ensam, sitter en mycket blek liten flicka som ser på Azra med mörka ögon ?

Katarina Genar är en otroligt populär barn- och ungdomsboksförfattare. Hennes böcker är spännande och innehåller ofta inslag av magi och mystik ? och hon jämförs ofta med Maria Gripe. Nu kommer hennes andra lättlästa skräckbok för slukaråldern, Lek med mig, en kort men mycket läskig spökhistoria som lämnar läsaren med en isande känsla. Katarina är mycket flitigt anlitad för skolbesök där hon främst träffar 9?12-åringar. Utöver sitt författarskap har hon även arbetat som logoped med inriktning på barns språkutveckling.

Boken finns även som e-bok, som digital ljudbok och som Daisy.

Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder.

Ur Anna-Karin Närklings recension av Den döda flickans docka i BTJ-häftet 2019:18: ?Katarina Genars böcker har ofta ett stråk av övernaturlighet i sig. I en realistisk miljö låter hon fokus ligga på en mystisk docka. (?) Skräckberättelser engagerar ofta barn och denna berättelse blir inte för otäck.?

Autor: Katarina Genar
Seitenzahl: 15
Verlag: Nypon förlag
Sprache: Schwedisch
Format: Gebunden
ISBN: 9789178254446
Veröffentlichungsdatum: 20200110
Produktnummer Verlag: 1498
Lieferinfo: Lagerware beim Lieferant in Schweden.
In der Regel können wir innerhalb von 6-7 Werktagen liefern.
Die Lieferzeit hängt aber davon ab, an welchem Wochentag Sie bestellen.
Bitte beachten, der Artikel kann trotzdem ausverkauft werden.
Wir erhalten wöchentlich eine Info vom Lieferant und aktualisieren danach.