Linnéa Wik berättar om hur utmattning kan börja

Artikelnummer: sg9789175332093

Kategorie: Sonstiges


16,60 €

inkl. 7% USt. ,

Lieferzeit: 6 - 7 Werktage

Stk


Den här boken är skriven till dig, min medmänniska, för att du ska slippa bli överraskad av att du är utmattad. Slippa hamna i en lång sjukskrivning.

Min förhoppning är att berättelserna ska hjälpa dig hitta de tecken som visar om du själv lever i för mycket stress. I tid. Innan din stress har satt sig för mycket i din kropp.

Utmattning kan starta på många olika sätt beroende på vem man är, vilken livssituation man har, hur man fungerar och naturligtvis också beroende på hur man tar hand om sig själv. Många går runt med värk i kroppen utan att egentligen märka det, för man har inte tid att känna efter. Det är så mycket annat som man sysselsätter sina tankar med, eller ser som viktigare att bry sig om.

Inger Holegård har själv varit utmattad och upplevde en oerhörd frustration över att själv behöva ta reda på allt som behövdes för att bli frisk. Hon bestämde sig att hjälpa andra utmattade människor batt bli så friska som möjligt, så snabbt som möjligt. Efter ett tag började hon också arbeta för att hjälpa människor att inte bli sjuka alls ? att förebygga utmattning.

Hon har ägnat de senaste fyra åren till att prata, intervjua och arbeta med stressade och utmattade människor. Människor som är hjältar i sina egna liv. Den här boken bygger på dessa hjältars liv.

Den här boken är den första av flera i serien Linnéa Wik berättar. Den här boken kan användas som ett arbetsmaterial för workshops i stresshantering.

Autor: Inger Holegård
Seitenzahl: 96
Verlag: Papertalk
Sprache: Schwedisch
Format: Geheftet
ISBN: 9789175332093
Veröffentlichungsdatum: 20190909
Produktnummer Verlag: 2368
Lieferinfo: Lagerware beim Lieferant in Schweden.
In der Regel können wir innerhalb von 6-7 Werktagen liefern.
Die Lieferzeit hängt aber davon ab, an welchem Wochentag Sie bestellen.
Bitte beachten, der Artikel kann trotzdem ausverkauft werden.
Wir erhalten wöchentlich eine Info vom Lieferant und aktualisieren danach.