Livsnjutardieten

Artikelnummer: sg9789188917010

EAN: 9789188917010

Kategorie: Sonstiges


24,97 €

inkl. 7% USt. ,

Lieferzeit: 6 - 7 Werktage

Stk


Livsnjutardieten vägen till snabb viktnedgång och varaktig viktkontroll

Och vinnare av Biggest Loser Vip 2018 är ERIK HÖRSTADIUS! 

Inför nästan miljonen tittare besegrade Erik matprofilen Alexandra Zazzi i en stenhård final i ett av världens största realityformat. 

129 kilo tjock-Erik blev på mindre än fyra månader 93 kilo pigg-Erik. Minus 36 kilo. Hans metabola ålder sänktes från 70 till 40 år. Utan energidippar, dåligt humör och hungerdemoner, annars vanligt hos bantare. 

Hur åstadkom han detta?                        

Ja, inte genom att avstå från livets goda, som vin och ost. Och inte heller genom stenhård träning, förutom under några veckor i slottsgymmet. 

Tricket var att gå ner i vikt på ett korrekt och vetenskapsbaserat sätt, på tvärs mot gängse råd från okunniga dietister. I 40 år har tjockisar fått höra att de ska räkna kalorier och undvika fett. Men studie efter studie visar usla resultat. Nästan alla kaloribantare" misslyckas.  I det nya paradigmet ligger fokus på att återställa kroppens hormonella balans. Ät rätt sorts mat och helst inte så ofta. Bort med kaloribombardemanget av frukost, mellis, lunch, fika, middag, kvällsnacks... Och skär ner på kolhydraterna! För många tjockisar skapar kolhydrater hunger och energibrist istället för mättnad och pigghet. 

Istället åt Erik gott och nyttigt fett, plus en del protein, som lax, avokado, lamm, ägg, aioli och ost. Samt fräscha grönsaker. Ibland lade han in en fasta. 

Men saknade han inte prinsesstårta, tryffelpasta, färskt bröd och choklad? Nej, för medveten kolhydratnjutning ingår också i Livsnjutardieten. Dock inte för ofta

Så kom Erik i fettdrift i stället för sockerdrift. Hans inre skafferi det egna fettlagret stod vidöppet dygnet om.  Och kilona rasade!

Välkommen till det nya, fettbejakande paradigmet gällande viktkontroll. En revolution drar genom bantarvärlden. Erik har i TV visat, att det finns hopp för alla tjockisar.                      

 Och kan Erik, kan du.     

Erik Hörstadius är 54 år, pappa till två tonårsdöttrar och bor i Vasastan, Stockholm. Han är journalist, tv-redaktör, samhällsdebattör och har publicerat tre böcker.  Dessutom har han fullföljt elva marathonlopp.  Det tolfte ryktas vara på gång...


Autor: Erik Hörstadius
Seitenzahl: 167
Verlag: Bladh by Bladh
Sprache: Schwedisch
Format: Gebunden
ISBN: 9789188917010
Veröffentlichungsdatum: 20190123
Produktnummer Verlag: 104
Lieferinfo: Lagerware beim Lieferant in Schweden.
In der Regel können wir innerhalb von 6-7 Werktagen liefern.
Die Lieferzeit hängt aber davon ab, an welchem Wochentag Sie bestellen.
Bitte beachten, der Artikel kann trotzdem ausverkauft werden.
Wir erhalten wöchentlich eine Info vom Lieferant und aktualisieren danach.
Gewicht: 390 gr
Gewicht_attribut: 390 gr