Århundradets Kamp - Vinn hjärnans kamp mellan Einstein och Frankenstein och slå knockout på dina mål

Artikelnummer: sg9789187093692

EAN: 9789187093692

Kategorie: Gesundheit, Beziehungen und persönliche Entwicklung


23,13 €

inkl. 7% USt. ,

Lieferzeit: 6 - 7 Werktage

Stk


Framgång på knockout!

I din hjärna utkämpas just nu århundradets kamp mellan Einstein och Frankenstein. Frankenstein - ditt sinnes största fiende, och Einstein ? din absolut bästa vän. För att uppfylla dina mål och nå stor framgång i livet måste du slåss - och vinna - mot Frankenstein.

Frankenstein är ett monster, en mobbare och en fegis som drar ner dig till sin närapå galna nivå av negativitet och som t om är kapabel att göra dig rädd för framgång.

Einstein representerar å andra sidan din genialitet, han finns där för att ge dig allt du behöver för att uppnå en extraordinär nivå av framgång och lycka.

De flesta människor inser inte att de har potential att nå stora framgångar. Därav dedikerar de inte tiden, gör de inte uppoffringarna, bekämpar de inte sina rädslor, arbetar de sig inte igenom motgångarna och håller sig inte till planen tillräckligt länge för att de ska bli bland de allra bästa i världen ? världsklass på sina respektive valda områden.

Vad har du själv drömt om eller fortfarande drömmer om att uppnå? Vad skulle du vilja våga drömma om att bli? Hur vill du att din framtid ska se ut?

Oavsett vad du tänker kan du uppnå nästan vad du vill. Och vänta inte med att sätta igång, för livet är ingen repetition. Vi är här bara en gång, och vi är både oss själva och andra skyldiga att leva det fullt ut.

SÅ LÅT MATCHEN BÖRJA.

Bruce King är en internationellt erkänd författare, coach och föreläsare inom försäljning, marknadsföring och personlig utveckling. Han har coachat andra i över 30 år, många av dem inom några av världens mest framgångsrika företag. Bruce Kings böcker finns utgivna på fler än 25 språk och han är författare till Psychoselling, Sälj så det ryker, Gold Calling och Referenser. Han har även skrivit barnboken Så blir du en superbjörn.

Förordet är skrivet av Max Söderpalm

Autor: Bruce King
Seitenzahl: 112
Verlag: Soderpalm Publishing
Sprache: Schwedisch
Format: Kartonage
ISBN: 9789187093692
Veröffentlichungsdatum: 20160201
Produktnummer Verlag: 4051
Lieferinfo: Lagerware beim Lieferant in Schweden.
In der Regel können wir innerhalb von 6-7 Werktagen liefern.
Die Lieferzeit hängt aber davon ab, an welchem Wochentag Sie bestellen.
Bitte beachten, der Artikel kann trotzdem ausverkauft werden.
Wir erhalten wöchentlich eine Info vom Lieferant und aktualisieren danach.
Gewicht: 225 gr
Gewicht_attribut: 225 gr