Lyckostarnas klubb

Artikelnummer: lyckostarnaskl

Bestellware: Lieferzeit ca. 10-14 Werktage

346 Seiten im gebundenen Format. Elisabeth Andersson ist die schwedische Antwort auf Marian Keyes! - Belletristik

Kategorie: Belletristik


29,50 €

inkl. 7% USt. ,

Lieferzeit: 6 - 7 Werktage

Stk


Bestellware: Lieferzeit ca. 10-14 Werktage

346 Seiten im gebundenen Format. Elisabeth Andersson ist die schwedische Antwort auf Marian Keyes! - Belletristik

Beschreibung:

Lotta, 39, är nyhetsredaktör på teve. Jenny, 30, jobbar som copywriter på reklambyrån Behappy. Bibi, 60, är marknadschef på bokförlaget Ramstedts. Alla tre har superkoll på jobbet, men de har inte lika bra koll på sin vikt.

Lotta, Jenny och Bibi blir medlemmar samtidigt på bantningssajten Smaldirekt.nu och får kontakt när de inser att de har en gemensam nämnare kärleken till ostbågar. Efter lite trevande chattande på nätet bestämmer de sig för att träffas och bildar Lyckostarnas klubb. Där stöttar de varandra inte bara till att gå ner i vikt. I takt med träffarna och tappade kilon vågar de också ta nya steg i livet. Till slut leder en träff med Lyckostarnas klubb till att en ostbåge åstadkommer den kanske mest oväntade förändringen i Lottas, Jennys och Bibis liv.

Lyckostarnas klubb är en feelgood-roman om tre kvinnors jakt på den smala lyckan i livet.

Elisabeth Andersson är journalist och författare. Tidigare har hon arbetat på bland annat Expressen och Sveriges Television. Idag jobbar hon som journalist på Sydsvenskan i Malmö. Hon bor i centrala Malmö med sin man Ronnie och sin hund Alice. Elisabeth Andersson debuterade med romanen På andra sidan Venus och har även skrivit romanerna Här och nu samt Under det underbara. Lyckostarnas klubb är hennes fjärde roman.


Autor: Elisabeth Andersson
Verlag: Bokfabriken
Sprache: Schwedisch
Format: Buch
ISBN: 9789176292396