När jag hör din röst

Artikelnummer: SMnarjaghor

Bestellware: Lieferzeit ca. 10-14 Werktage

452 Seiten des 2. Teils von Twilight. Pocketbuch aus dem Jahr 2009. Im schwedischen als auch im Originaltitel (englisch = new moon, deutsch = Bis(s) zur Morgenstunde) sehr hoch bewertetes Buch.

Kategorie: Buch Erwachsene


11,00 €

inkl. 7% USt. ,

Lieferzeit: 6 - 7 Werktage

Stk


Bestellware: Lieferzeit ca. 10-14 Werktage

452 Seiten des 2. Teils von Twilight. Pocketbuch aus dem Jahr 2009. Alle Vampirfans aufgepasst! Im schwedischen als auch im Originaltitel (englisch = new moon, deutsch = Bis(s) zur Morgenstunde) sehr hoch bewertetes Buch. Vampire und Liebe, Sinnlichkeit in einem!
 

Beschreibung:

Sluta genast, Bella!

Mina muskler frös till is. För det var inte Jessicas röst som tillrättavisade mig den här gången. Det var en ursinnig röst, en välbekant röst, en underbar röst len som sammet, trots att den var så upprörd.

Det var hans röst jag var noga med att inte tänka hans namn och det förvånade mig att ljudet av den inte slog omkull mig och fick mig att krypa ihop på asfalten i plågad sorg. Men jag kände ingen smärta, ingen alls.

I samma ögonblick som jag hörde hans röst klarnade allt. Edward är allt för Bella hon är beredd att offra sitt liv för honom. Men att vara kär i en vampyr är farligare än Bella någonsin hade kunnat föreställa sig. Edward har redan räddat henne ur klorna på en ondskefull vampyr men när deras kärlek hotar dem som de älskar mest inser de att deras problem bara har börjat

 

 


Autor: Stephenie Meyer (Bis(s) zur Morgenstunde (Teil 2)
Verlag: b wahlströms
Sprache: Schwedisch
Format: Buch