Öppen gr

Artikelnummer: KjellEriksson

Bestellware: Lieferzeit ca. 10-14 Werktage

 

299 seitiges Pocketbuch. Teil 10 der Kriminalserie um Ann Lindell. Erschien 2010. Alle weiteren Bände der Serie gerne ebenfalls bestellbar.

 

Kategorie: Buch Erwachsene


11,00 €

inkl. 7% USt. ,

Lieferzeit: 6 - 7 Werktage

Stk


Bestellware: Lieferzeit ca. 10-14 Werktage

 

299 seitiges Pocketbuch. Teil 10 der Kriminalserie um Ann Lindell. Erschien 2010.

»Kjell Erikssons avslutande roman om Uppsalakriminalaren Ann Lindell är fullkomligt lysande. Det är så vackert skrivet, så känsligt tecknat att jag kommer på mig att önska att det hade återstått ett par hundra sidor när jag kommit till slutet. För Kjell Erikssons prosa är sådan, man bara njuter.« Anders Wennberg, Gefle Dagblad

 

Beschreibung:

De tre Gräsö-systrarna Anna, Greta och Agnes har alla tjänat som hushållerskor i den stora villan hos släkten von Ohler i Uppsala. Nu är det bara Agnes som är kvar. I femtiofem år har hon hållit ut och tror sig nu känna till alla de mörka hemligheter som huset pyr av. Vad hon inte vet är att den allra mörkaste berör hennes egen familj.
När det blir känt att professor Bertram von Ohler har tilldelats Nobelpriset i medicin, uppstår oro bland grannarna i det fridfulla Kåbo. Missnöjet pyr bakom de välansade häckarna, ett hatbrev publiceras i lokaltidningen. Och grannens trädgårdsmästare verkar veta något avgörande. Vad är det han vill hämnas för? Gamla synder börjar bubbla upp till ytan.
När kriminalinspektör Ann Lindell dras in i fallet har hon just återvänt från Gräsö och ett uppslitande möte med Edvard, hennes stora kärlek. Ingenting kommer någonsin att bli som förr.
Öppen grav är en kriminalroman om försakelse och hämnd, akademisk småaktighet och illvilja, om klass och kultur där det »bildade« Uppsala presenteras ur ett annorlunda perspektiv. Det är den tionde och sista boken om Ann Lindell vid Uppsalapolisen.

 

Weitere Bücher, teils auch Hörbücher der Kriminalserie mit Ann Lindell gerne bestellbar (bitte email mit Titel an charlotte(at)saltagrodan.de):

Den upplysta stigen (Teil 1)

Jorden Må Rämna (Teil 2)

Stenkistan (Teil 3)

Prinsessan av Burundi (Teil 4)

Nattskärran (Teil 5)

Nattens grymma stjärnor (Teil 6)

Mannen från bergen (Teil 7)

Den hand som skälver (Teil 8)

Svarte lögner, rött blod (Teil 9)

Öppen grav (Teil 10)


Autor: av Kjell Eriksson (Teil 10 der Serie mit Ann Lindell)
Verlag: manpocket
Sprache: Schwedisch
Format: Buch