Okbarnens Vargaflicka

Artikelnummer: sg9789198584615

Kategorie: Kinderbücher


10,61 €

inkl. 7% USt. ,

Lieferzeit: 6 - 7 Werktage

Stk


DET FINNS MER DU INTE VET OM DE NORRLÄNDSKA SKOGA!


Ingen annan hade fått den möjlighet som hon hade fått. Ingen annan hade varit värd det. Inget annat barn som kommit till Okbarnens värld hade fått så mycket tid på sig att fundera över beslutet, bara Simona, för hon är ett annorlunda barn. Men när Simona meddelar att hon inte vill bli ett Okbarn behöver Frank och hans grupp tänka ut en ny, mycket listigare plan för att kunna fullfölja sitt uppdrag. Med snillrika lösningar så kan Simona åter ansluta sig till Okbarnen och med sina speciella egenskaper visar hon sig också vara deras egen Vargaflicka.


Ännu viskar träden om Uthrils hårnål, ännu håller fröken Uggla sitt vakande öga över skogsråd och runstenar och ännu en gång måste Okbarnen ge sig ut på äventyr för att bekämpa Stickers och befria dem som hålls fångna i underjorden. När det äntligen ser ut som om de ska lyckas, ställs Simona och Okbarnen inför oväntade utmaningar då det visar sig att någon använder sig av stjärnmagi ? en magi som hotar att förstöra hela jordens livsenergi.


Okbarnens Vargaflicka är fortsättningen på historien om Simona och Okbarnen och deras spännande äventyr i de norrländska skogarna.


Autor: Samir VII
Seitenzahl: 602
Verlag: Mekaniska Förlaget AB
Sprache: Schwedisch
Format: Geheftet
ISBN: 9789198584615
Veröffentlichungsdatum: 20200611
Produktnummer Verlag: 1581
Lieferinfo: Lagerware beim Lieferant in Schweden.
In der Regel können wir innerhalb von 6-7 Werktagen liefern.
Die Lieferzeit hängt aber davon ab, an welchem Wochentag Sie bestellen.
Bitte beachten, der Artikel kann trotzdem ausverkauft werden.
Wir erhalten wöchentlich eine Info vom Lieferant und aktualisieren danach.
Gewicht_attribut: 631 gr