På den förlorade ungdomens café

Artikelnummer: sg9789186497460

Kategorie: Belletristik


19,82 €

inkl. 5% USt. ,

Lieferzeit: 6 - 7 Werktage

Stk


"På den förlorade ungdomens café" är en suggestiv, spännande och gåtfull skildring av de märkliga skeenden och tillstånd som romangestalterna befinner sig i. Vad händer med dessa personer som tycks leva i både dröm och verklighet? Patrick Modianos sena 1900-tal i Paris är tidlöst, det kunde vara nu, det kan vara framtiden människor försöker överleva sitt förflutna, sin historia. Patrick Modiano låter läsaren bli en medvandrare i kampen mellan nu och då. I det melankoliska skimrar också ett budskap om vad det innebär att älska: »När man verkligen älskar någon måste man acceptera den personens hemliga sida..."

"Modiano var värd sitt Nobelpris."
Sydsvenskan

"även i översättning får den anses vara en av Nobelpristagarens bästa romaner. Det kan vara en av den modernaste litteraturens allra mest finstilta kärleksromaner. ... Utan ordmassor är Patrick Modiano en betydande författare. Gäller bara att läsa långsamt."
Norrköpings Tidningar

"Utifrån de olika perspektiven berättar Modiano den vanliga trollbindande berättelsen om minne, rotlöshet och de hemligheter som vi måste tillåta dem vi älskar."
Arbetarbladet

"Den är en mästerlig roman där den vane Modianoläsaren genast känner igen sig. (...) Så lägger Modiano ytterligare en skimrande facett till sitt romanbygge som ter sig rikare ju fler böcker man tar del av."
Anne Marie Lundström, BTJ-häftet

Autor: Patrick Modiano
Seitenzahl: 123
Verlag: Elisabeth Grate Bokförlag
Sprache: Schwedisch
Format: Taschenbuch mit Klappen
ISBN: 9789186497460
Veröffentlichungsdatum: 20150917
Produktnummer Verlag: 104
Lieferinfo: Lagerware beim Lieferant in Schweden.
In der Regel können wir innerhalb von 6-7 Werktagen liefern.
Die Lieferzeit hängt aber davon ab, an welchem Wochentag Sie bestellen.
Bitte beachten, der Artikel kann trotzdem ausverkauft werden.
Wir erhalten wöchentlich eine Info vom Lieferant und aktualisieren danach.
Gewicht: 180 gr