Ramires hämnd

Artikelnummer: sg9789188523044

Kategorie: Krimis


19,82 €

inkl. 5% USt. ,

Lieferzeit: 6 - 7 Werktage

Stk


Polisen Jose Ramires hustru och barn mördas brutalt av en av Mexikos värsta knarkkarteller. Tuckonie blir involverad när kartellen i sin strävan för att få myndigheterna att frige sina fängslade medlemmar, kidnappar en nära vän till familjen. Han kastas in i jakten på de brutala knarkbaronerna tillsammans med Ramires. Det blir en blodig kamp för att hitta de kidnappade fångarna innan kartellen börjar döda sin gisslan. Tuckonie, som annars lever ett fridfullt familjeliv i Stuvsta har efter en incident, engagerat sig i att försöka stoppa rekryteringen av ungdomar till kriminella gäng.

Detta är den tredje boken i triologin om Tuckonie, som är en svensk föräldralös ung man som växt upp i en aboriginstam i centrala Australien. Han har med hjälp av aboriginerna utvecklat egenskaper som han använder i sin kamp för rättvisan.

De tidigare böckerna i trilogin heter Tuckonie, en svensk aborigin och Rogallas rättskipare.

 

 

Sture Lantz började sitt författarskap efter att ha dragit sig tillbaka från arbetslivet. Han är 60++ och då han inte skriver spenderar han sin tid med hus och sommarstuga. Mycket av hans tid spenderas också på orienteringsverksamheten där han är engagerad i olika tävlingsarrangemang.Autor: Sture Lantz
Seitenzahl: 266
Verlag: Bokförlaget Axplock
Sprache: Schwedisch
Format: Gebunden
ISBN: 9789188523044
Veröffentlichungsdatum: 20170301
Produktnummer Verlag: 1581
Lieferinfo: Lagerware beim Lieferant in Schweden.
In der Regel können wir innerhalb von 6-7 Werktagen liefern.
Die Lieferzeit hängt aber davon ab, an welchem Wochentag Sie bestellen.
Bitte beachten, der Artikel kann trotzdem ausverkauft werden.
Wir erhalten wöchentlich eine Info vom Lieferant und aktualisieren danach.
Gewicht: 423 gr