Revan i horisonten

Artikelnummer: sg9789198343113

Kategorie: Belletristik


11,29 €

inkl. 5% USt. ,

Lieferzeit: 6 - 7 Werktage

Stk


En roman som på ett inbjudande och inspirerande sätt erbjuder läsaren ett annat sätt att se på livet och på sig själv. Den har en stor igenkänning av det motstånd man kan känna inför att förändras - trots att man vill. 

- Veras liv är bra. Skilsmässan var smärtfri, jobbet är toppen, barnen har det bra och även om det är tråkigt de veckor de är hos sin pappa är hon tillfreds med livet. Eller? Någonting inom henne pockar på uppmärksamhet och när hon under en föreläsning ställs inför frågan vad det skulle innebära att på djupet älska sig själv, känner Vera att hon är tvungen att hitta svaret på den frågan. Tillsammans med några vänner, föreläsaren och en bok låter hon funderingarna leda henne in på helt nya vägar och inget blir riktigt som förut.

Utdrag ur boken:  ?Den glada känslan i kroppen satt i länge. Vera behövde bara tänka på drömmen och fjärilarna som vällde ut ur grottan för att hon skulle bli alldeles fnittrig. Om hon skulle beskriva hur hon kände sig skulle hon nog säga att hon kände sig solig. Hon kunde liksom inte låta bli att le och ju mer hon log, desto mer log människor tillbaka. Något som gjorde henne ännu gladare. Som ett bakvänt moment 22. Till slut tog vardagslunken dock över och drömmen gled bort från henne. Men inte helt. Hon kände sig annorlunda. Lite vaknare kanske??


Om författaren: Lee Seger är författare, vägledare och konstnär - med lång erfarenhet av helande och andlig utveckling. Hennes passionerade tro på förändring och skapandet av en bättre värld genomsyrar allt hennes arbete.

Lee är också författare och illustratör till succén Lee Seger Healingkort, kortleken som hjälper dig att släppa taget om gamla begränsningar för att istället bejaka din kreativitet, självkärlek och inre kraft samt Ditt Magiska Jag - 13 steg till ett glimrande liv för dig, jorden och allt annat levande. 


Autor: Lee Seger
Seitenzahl: 225
Verlag: Lee Seger Books and Art AB
Sprache: Schwedisch
Format: Gebunden
ISBN: 9789198343113
Veröffentlichungsdatum: 20170801
Produktnummer Verlag: 1581
Lieferinfo: Lagerware beim Lieferant in Schweden.
In der Regel können wir innerhalb von 6-7 Werktagen liefern.
Die Lieferzeit hängt aber davon ab, an welchem Wochentag Sie bestellen.
Bitte beachten, der Artikel kann trotzdem ausverkauft werden.
Wir erhalten wöchentlich eine Info vom Lieferant und aktualisieren danach.
Gewicht: 567 gr