Rån och inga visor

Artikelnummer: ranoching

Bestellware: Lieferzeit ca. 10-14 Werktage

erschien 09.03.2016

400 gebundene Seiten des 3. Teiles der Pensionärsligan

 

Kategori: Skönlitteratur


29,50 €

inkl. 7% Moms ,

Leveranstid: 6 - 7 ArbetsdagarBestellware: Lieferzeit ca. 10-14 Werktage

erschien 09.03.2016

400 gebundene Seiten des 3. Teiles der Pensionärsligan

 

Beschreibung:

Pensionärsligan på djupt vatten

Efter de fantastiskt framgångsrika böckerna Kaffe med rån och Låna är silver, råna är guld kommer nu Catharina Ingelman-Sundberg med den tredje boken om Pensionärligan Rån och inga visor.

Inget kan stoppa Pensionärsligan. Och nu behöver de pengar - mycket pengar. Att göra livet roligare och lyxigare för äldre människor kostar en hel del. Och varför inte ta efter finansvärldens koncept och dela ut bonusar - fast till lågavlönade och fattiga som behöver uppmuntras.

En spektakulär bankkupp ger visserligen över tio miljoner. Men det räcker på sin höjd till att hyra en pråm i Stockholm och öppna hälsorestaurang med speeddejting och dans för äldre. Och ambitionerna är större än så.

Märtha och hennes vänner bestämmer sig för att sikta högre och jaga de riktigt stora pengarna bland finanshajar, skattesmitare och riskkapitalister. I sin jakt på storkovan lever pensionärerna farligt när de försöker lura miljardärer bland lyxyachter i franska Saint-Tropez. Dessutom är polisen dem hack i häl.

Ännu "en glad och övertygande kriminalkomedi full med mänsklig värme", som motiveringen löd när Catharina Ingelman-Sundberg fick det italienska kulturpriset Premio Roma för boken Kaffe med rån.

 

Weitere Teile der Serie gerne bestellbar:

Kaffe med rån - Teil 1

Låna är silver, råna är guld - Teil 2


Författare: Catharina Ingelman-Sundberg
Förlag: bokförlag forum
Språk: svenska
Format: Bok
ISBN: 9789137146812