Röda tråden - Djur

Artikelnummer: sg7350070210339

EAN: 7350070210339

Kategorie: Sonstiges


14,88 €

inkl. 19% USt. ,

Lieferzeit: 6 - 7 Werktage

Stk


Det finns miljontals spännande djurarter på vår planet. Djurriket är verkligen fascinerande och det finns djur i alla tänkbara former, storlekar och färger. Djuren har ofta karakteristiska egenskaper som de utvecklat för att kunna överleva, och ibland gör det att de ser väldigt speciella eller roliga ut.

I Röda Tråden Djur beskrivs 160 spännande djur med 1 600 roliga men sanna ledtrådar. För varje kort lär du dig något nytt om vanliga djur såsom får och grisar, men också om djur som du kanske bara har sett på teve eller i djurparken som till exempel sengångaren och myrsloken.

Röda Tråden Djur är ett spel för hela familjen där det gäller att koppla ihop tio till synes udda ledtrådar för att komma fram till vilket djur som beskrivs. För varje ledtråd blir det lättare att lösa gåtan, men det är inte alltid den spelare som har levt längst eller läst mest som kan klura ut det rätta svaret.

Recensioner:
"Barnen tyckte det var kul även om vi fick ta bort de mest svårgissade djuren. Lättspelat, bildande och lätt att ta med på bilresan"
Omdöme: 4/5
Leva & Bo, Expressen bilaga, 4-10 november


"Vi som spelade tyckte detta var ett trevligt och roligt spel. Ett stort plus är att man lär sig mycket om olika djur. Rekommenderar varmt detta spel, vi kommer garanterat att spela det många gånger."
Betyg: 4
Helgkuriren, Alingsåskuriren, Vecka 46, november 2014


"Passar dig som är intresserad av djur. (...) Litet och bra format på spelet som inte tar mycket plats."
Totalt Umeå, 2 december 2014

"Kul och lärorikt spel för alla åldrar."
Betyg: 4,5 av 5
Tidningen Land, 28 november 2014


"Kul och klurigt. Formatet gör det lämpligt till bil- eller tågresor."
Betyg: 5/6
Gelfe Dagblad, 1 december 2014


"Spelet är ungefär som frågelekarna som brukar finnas i dagstidningar. Du får en ledtråd om ett djur på tio poäng, ytterligare en på nio och så vidare ner till ett poäng. Djuren kan vara både riktiga djur och sagodjur."
Betyg: 4/5
Arbetarbladet, 1 december 2014


"Hä r finns alla tä nkbara djur frå n små kryp till husdjur, djur som du hittar i djurparker och ä ven så dana som bara finns i sagornas vä rld."
Betyg: 3
Tidningen 7, Umeå 1 december 2014


"Ett litet och behändigt spel med 100 ganska stora kort."
Gästriklands tidning, 5 december 2014

"Här är spelet för djurälskaren som vill bli allmänbildad! Konstiga, knasiga och intressanta fakta leder dig på spåren till 2000 olika djur. Ju svårare ledtråd desto mer poäng. Kan spelas på olika sätt och passar utmärkt på resan."
Betyg: 4
Helsingborgs dagblad, 6 december 2014


"Oerhört allmänbildande om djurens värld. Perfekt att använda i skolan. Jättebra också eftersom det går att anpassa svårighetsgrad efter varje deltagare."
Borås tidning, 6 december 2014

"Roligt, klurigt och lärorikt. Ett bra familjespel då ledtra darna inte alltid görr att den som levt längst eller lä st mest vet svaret. (...) Spelet ä r litet och lä tt att ta med på resan."
Västerbottens folkblad, 6 december 2014

"Intressant och lärorikt spel där man ska klura ut vilket djur som döljer sig på kortet. (...) Spelet roade alla åldrar och barnen lyckades ibland svara rätt före de vuxna tack vare de udda ledtrådarna."
Tidningen Metro, 11 december 2014

"Kul och klurigt, lä tt att komma igå ng. Du lär dig allt från vilken fågel som passar i kaffet till vilket djur som är världens enda aktivt fly­gande däggdjur. Fö r de yngsta deltagarna kan man hoppa ö ver de mest svå rgis­sade djuren. Perfekt format att ta med sig på bilresan. Roligt familjespel om djur med 200 gåtor och 2000 ledtrådar."
Barometern, 13 december 2014

"Vetgirighet som lyckopiller! (...) Flera hundra fascinerande fakta i en låda. Den som gillar att klura på svaren kommer att trivas."
Norrköpings Tidningar, 12 december 2015


Seitenzahl: 200
Verlag: Nicotext
Sprache: Schwedisch
Format: Sonstiges
ISBN: 7350070210339
Veröffentlichungsdatum: 20140605
Produktnummer Verlag: 104
Lieferinfo: Lagerware beim Lieferant in Schweden.
In der Regel können wir innerhalb von 6-7 Werktagen liefern.
Die Lieferzeit hängt aber davon ab, an welchem Wochentag Sie bestellen.
Bitte beachten, der Artikel kann trotzdem ausverkauft werden.
Wir erhalten wöchentlich eine Info vom Lieferant und aktualisieren danach.
Gewicht: 490 gr
Gewicht_attribut: 490 gr

Kunden kauften dazu folgende Produkte