Skuggan i stallet

Artikelnummer: sg9789179870560

Kategorie: Sonstiges


16,60 €

inkl. 7% USt. ,

Lieferzeit: 6 - 7 Werktage

Stk


Fatima har precis börjat på ridskola. Hon är ensam i stallet och ryktar sin häst, de andra i gruppen har redan hunnit iväg till ridhuset. Plötsligt hörs ett ljud längre in i stallet. Det är någon som sjunger svagt. Konstigt, Fatima var säker på att hon var ensam kvar. Hon går längre in i stallet. Där står en flicka och ryktar en stor svart häst. Fatima har aldrig sett någon av dem förut. Så ser flickan på Fatima och säger: "Vill du rida ut med mig idag?" Det låter roligare än att rida i ridhuset, och Fatima gör sig redo. Men när hon ska rida efter flickan på den svarta hästen vägrar Fatimas häst röra sig ur fläcken. Vad är det han är rädd för?

Katarina Genar är en otroligt populär barn- och ungdomsboksförfattare. Hennes böcker är spännande och innehåller ofta inslag av magi och mystik ? och hon jämförs ofta med Maria Gripe. Nu kommer hennes tredje lättlästa skräckbok för slukaråldern, Skuggan i stallet, en spökhistoria i stallmiljö. Katarina är mycket flitigt anlitad för skolbesök där hon främst träffar 9?12-åringar. Utöver sitt författarskap har hon även arbetat som logoped med inriktning på barns språkutveckling.

Boken finns även som e-bok, som digital ljudbok och som Daisy.

Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder.

Om boken Lek med mig: "Trots den väldigt komprimerade och korta texten hinner Katarina Genar skapa en kuslig och tät stämning som säkert kan få den tänkta målgruppen att rysa. (?) enkla ord, korta stycken och meningar och lättförståeliga berättelser, perfekt för nybörjarläsaren eller lite äldre med lässvårigheter. " (Nils Ahnland, BTJ)

Om boken Den döda flickans docka: "Den svenska barn- och ungdomsförfattaren Katarina Genars böcker har ofta ett stråk av övernaturlighet i sig. I en realistisk miljö låter hon fokus ligga på en mystisk docka. Boken vänder sig till de läsare som behöver stöd i sin lästräning och det är viktigt att innehållet är spännande. Skräckberättelser engagerar ofta barn och denna berättelse blir inte för otäck." (Anna-Karin Närkling, BTJ)

Autor: Katarina Genar
Seitenzahl: 17
Verlag: Nypon förlag
Sprache: Schwedisch
Format: Gebunden
ISBN: 9789179870560
Veröffentlichungsdatum: 20200810
Produktnummer Verlag: 1498
Lieferinfo: Lagerware beim Lieferant in Schweden.
In der Regel können wir innerhalb von 6-7 Werktagen liefern.
Die Lieferzeit hängt aber davon ab, an welchem Wochentag Sie bestellen.
Bitte beachten, der Artikel kann trotzdem ausverkauft werden.
Wir erhalten wöchentlich eine Info vom Lieferant und aktualisieren danach.