Skydda din trädgård

Artikelnummer: sg9789174692556

Kategorie: Einrichtung & Garten


27,82 €

inkl. 7% USt. ,

Lieferzeit: 6 - 7 Werktage

Stk


"En mycket användbar bok"

Bibliotekstjänst, Bodil Enoksson

 

Problem med skadegörare i trädgården? Här får du tips och fördjupad information av Sveriges främsta expert på växtskydd Maj-Lis Pettersson, känd från Odla med P1.

 

Boken vänder sig till alla frustrerade fritidsodlare av bär och frukt, buskar, blommor, köksväxter men fungerar även för dem som är yrkesverksamma inom trädgårdsodling. Denna nya upplaga har utökats med ett stora antal träd.  

 

En lättanvänd och faktaspäckad handbok om hur vi kan identifiera och skydda oss mot de vanligaste skadegörarna. Boken ger förslag på direkta åtgärder gillra fällor, plocka bort djur och växtdelar, biologisk bekämpning men också förebyggande åtgärder. Men skador kan även orsakas av värme, kyla, torka, syrebrist Med hjälp av otroliga närbilder på larver, sniglar, bladlöss, kvalster, insekter och alla de andra djur som vill knapra på våra växter lär vi oss att känna igen dem. 

 

Boken angriper alla trädgårdsproblem från två håll man kan utgå från själva växten eller från skadegöraren. Rikt illustrerad med detaljbilder och noggranna beskrivningar för åtgärder mot varje skadedjur.

 

MAJ-LIS PETTERSSON medverkar i det populära radioprogrammet Odla med P1. Hon är hortonom och tidigare stads­konsulent vid SLU i Uppsala. I samma serie finns även Skydda dina krukväxter.


Autor: Maj-Lis Pettersson
Seitenzahl: 191
Verlag: Ordalaget Bokförlag
Sprache: Schwedisch
Format: Gebunden
ISBN: 9789174692556
Veröffentlichungsdatum: 20190312
Produktnummer Verlag: 104
Lieferinfo: Lagerware beim Lieferant in Schweden.
In der Regel können wir innerhalb von 6-7 Werktagen liefern.
Die Lieferzeit hängt aber davon ab, an welchem Wochentag Sie bestellen.
Bitte beachten, der Artikel kann trotzdem ausverkauft werden.
Wir erhalten wöchentlich eine Info vom Lieferant und aktualisieren danach.
Gewicht: 640 gr
Gewicht_attribut: 640 gr