Spökhusets hemlighet

Artikelnummer: sg9789179752361

Kategorie: Sonstiges


15,96 €

inkl. 7% USt. ,

Lieferzeit: 6 - 7 Werktage

Stk


Det är jullov. Alba och hennes lillasyster Ellen är i Stjärndalen och hälsar på hos morbror Baltzar. En dag strax före julafton, när snön yr och vinden, viner visar han systrarna ett gammalt miniatyrhus som en känd snickare skapat. Miniatyrhuset skrämmer Alba. På nätterna hör hon röster som viskar att julen är den farligaste tiden på året, och någon tänder en eld i det lilla husets kakelugn.

Så hittar Alba ett brev från snickaren. Han skriver om någon som kallas för Samlaren och som gång efter annan rövat bort barn från Stjärndalen. Snart förstår Alba att Samlaren är tillbaka och att ännu ett barn kommer att försvinna.

Samtidigt växer snöstormen sig allt starkare och hotar att isolera byn. Ingen kan resa dit, och ingen kan ta sig därifrån. Hur ska det bli på julafton? Kommer Albas och Ellens föräldrar att kunna komma? Ska Alba hinna stoppa Samlaren? Och vem i Stjärndalen kan hon egentligen lita på?

Kristina Ohlsson är en mästare på spänning av det krypande, rysliga slaget. Med böcker som ?Glasbarnen?, ?Zombiefeber? och ?Mysteriet på Ödeborgen? har hon fångat - och skrämt - många tusentals barn. ?Spökhusets hemlighet? lovar vintrig och kuslig slukarläsning!


Autor: Kristina Ohlsson
Seitenzahl: 211
Verlag: Bonnier Carlsen
Sprache: Schwedisch
Format: Kartonage
ISBN: 9789179752361
Veröffentlichungsdatum: 20200925
Produktnummer Verlag: 102
Lieferinfo: Lagerware beim Lieferant in Schweden.
In der Regel können wir innerhalb von 6-7 Werktagen liefern.
Die Lieferzeit hängt aber davon ab, an welchem Wochentag Sie bestellen.
Bitte beachten, der Artikel kann trotzdem ausverkauft werden.
Wir erhalten wöchentlich eine Info vom Lieferant und aktualisieren danach.
Gewicht_attribut: 388 gr