Stora stygga räven

Artikelnummer: sg9789198293517

Kategorie: Comics und Cartoons


19,82 €

inkl. 5% USt. ,

Lieferzeit: 6 - 7 Werktage

Stk


Vem är rädd för den stora stygga räven? Ingen verkar det som. Räven drömmer om att vara bondgårdens stora skräck. Men ingen låter sig skrämmas ? allra minst hönsen. Vid varje försök till attack blir räven den stora förloraren. Inte ens vargen ? den mest skrämmande av skogens djur lyckas lära honom hur man blir ett verkligt rovdjur. Ska räven bli hänvisad till en diet bestående av rovor för resten av livet?

Till slut kommer vargen på den perfekta planen. Om räven stjäl några ägg från hönsen kan han själv ruva äggen och en dag få sina egna saftiga kycklingar att glufsa i sig. Planen går i stöpet samma dag som de tre rara små kycklingar kläckts och utropar ?-Mamma!

Med vackra bilder målade i akvarell har Benjamin Renner skapat ett humoristiskt och överraskande kärleksfullt mästerverk som garanteras bli en favorit hos såväl barn och vuxna!

Benjamin Renner är en fransk illustratör och filmskapare som bland annat står bakom den hyllade tecknade filmen Victor och Josefine.

Den stora stygga räven har vunnit ett flertal priser därav det prestigefyllda priset Prix Jeunesse (Youth Prize) in Angoûleme 2016. 


Autor: Benjamin Renner
Seitenzahl: 192
Verlag: Wibom Books
Sprache: Schwedisch
Format: Taschenbuch mit Klappen
ISBN: 9789198293517
Veröffentlichungsdatum: 20161107
Produktnummer Verlag: 1581
Lieferinfo: Lagerware beim Lieferant in Schweden.
In der Regel können wir innerhalb von 6-7 Werktagen liefern.
Die Lieferzeit hängt aber davon ab, an welchem Wochentag Sie bestellen.
Bitte beachten, der Artikel kann trotzdem ausverkauft werden.
Wir erhalten wöchentlich eine Info vom Lieferant und aktualisieren danach.
Gewicht: 469 gr