Svartvintern

Artikelnummer: MarianneCedervall

Bestellware: Lieferzeit ca. 10-14 Werktage

 

Freistehender Folgeroman zu "Svinhugg" in der Serie rund um Mirjam och Hervor.

311 Seiten im Taschenbuchformat, erschienen Sept. 2010.

 

Kategorie: Buch Erwachsene


11,00 €

inkl. 7% USt. ,

Lieferzeit: 6 - 7 Werktage

Stk


Bestellware: Lieferzeit ca. 10-14 Werktage

 

und noch eine neue schwedische Krimi-Verfasserin, welche bereits mit ihrem zweiten Buch sehr erfolgreich ist. Freistehender Folgeroman zu "Svinhugg" in der Serie rund um Mirjam och Hervor.

311 Seiten im Taschenbuchformat, erschienen Sept. 2010.

 

Beschreibung:

Byborna i lilla Kuivalihavaara förbereder sig på en vinter i lugn och ro, som vanligt. Älgjakten är över, lingon och andra bär är plockade och nu kan man gå i ide, det vill säga ägna sig åt studiecirklar, postkodlotteriet och snöskottning.

Men så dyker operasångaren Ralph och hans pojkvän upp i byn, med storslagna planer för det gamla hotellet. Där ska bli ett åtråvärt spa kompletterat med hundslädturer och isbastu på älven för storstadens stressade befolkning. Plötsligt ser vintern ut att bli allt annat än lugn, och Ralph blir snart varse att det inte är alldeles enkelt att komma till Kuivalihaavara och inte vara som alla andra. Dessutom tycks hotellet ruva på otäcka hemligheter och starka krafter verkar ha blivit satta i rörelse.

Som tur är får Ralph två pålitliga bundsförvanter i väninnorna Mirjam och Hervor som kommer till undsättning på sitt eget vis.  Mirjam, som fortfarande är omskakad efter de dramatiska händelserna på Gotland, vill dock inte har något med Hervors hemliga dekokter och tankekraft att göra. Men när till och med Hervor blir utsatt för hot inser hon att det inte finns någon återvändo.

Svartvintern är den fristående fortsättningen på Marianne Cedervalls uppmärksammade debutroman Svinhugg.  På sitt alldeles eget sätt blandar Marianne Cedervall ond bråd död och magiskt tänkande med värme och humor.

 

Weitere Bücher von Marianne Cedervall, teils auch Hörbücher gerne bestellbar) :

Svinhugg (Teil 1)

Svartvintern (Teil 2)

Spinnsidan (Teil 3)

Stormsvala (Teil 4)

Solsvärta (Teil 5)

 


Autor: Marianne Cederwall 2. Teil ()
Verlag: Natur & Kultur
Sprache: Schwedisch
Format: Buch
ISBN: 9789127129870