Tändvätska : i livet, karriären och för din alldeles egen skull

Artikelnummer: sg9789189061941

Kategorie: Gesundheit, Beziehungen und persönliche Entwicklung


16,60 €

inkl. 7% USt. ,

Lieferzeit: 6 - 7 Werktage

Stk


LÄR DIG KONSTEN ATT VARA DIN EGEN TÄNDVÄTSKA

Vissa behöver bara några stänk medan andra kan behöva dunka på rejält för att elden ska ta fart. Men någon form av tändvätska i livet behöver vi alla. Rådet att varva ner eller ta det lite lugnt når oss överallt i vår alltmer stressiga om­ värld. Men tänk om det inte måste vara så svartvitt?

Vila och återhämtning är viktiga för oss, särskilt i tider av tuff turbulens, men för att livet ska vara meningsfullt måste vi också våga trycka på gasen mot utmaningar och inte vara rädd för att göra de ansträngningar som behövs.

I form av konkreta och användbara råd ger Annika R Malmberg oss allt det bränsle vi behöver för att hantera livets motgångar och kunna njuta av de tillfällen när det faktiskt går riktigt bra.

 

*

 

Annika R Malmberg har som utbildare och talare över 30 års erfarenhet av möten med människor och har genom åren tränat tusen­ tals personer i att få ännu bättre relationer, personlig utveckling och förbättrade resultat. Hon räknas idag som en av Sveriges mest uppskattade och rutinerade talare.

Hon har tidigare skrivit fyra bästsäljande böcker och Tändvätska är en uppdaterad och omarbetad version av samma bok som kom första gången 2014. Boken Annika då skrev till sina två barn Alexandra och Henrik, med motiveringen: »Den här boken hade jag önskat att jag själv hade haft när jag var i tjugoårsåldern och skulle forma mitt eget liv.«


Autor: Annika R. Malmberg
Seitenzahl: 235
Verlag: Mondial
Sprache: Schwedisch
Format: Taschenbuch mit Klappen
ISBN: 9789189061941
Veröffentlichungsdatum: 20200506
Produktnummer Verlag: 104
Lieferinfo: Lagerware beim Lieferant in Schweden.
In der Regel können wir innerhalb von 6-7 Werktagen liefern.
Die Lieferzeit hängt aber davon ab, an welchem Wochentag Sie bestellen.
Bitte beachten, der Artikel kann trotzdem ausverkauft werden.
Wir erhalten wöchentlich eine Info vom Lieferant und aktualisieren danach.
Gewicht_attribut: 292 gr