Zeinas kitchen : recept från Mellanöstern

Artikelnummer: sg9789178871032

EAN: 9789178871032

Kategorie: Kochen & Backen


13,10 €

inkl. 7% USt. ,

Lieferzeit: 6 - 7 Werktage

Stk


Zeina Mourtada driver den mycket uppskattade och välbesökta Zeinas kitchen ? en flerfaldigt prisbelönad blogg med matrecept från större delen av världen. I den här boken koncentrerar sig dock Zeina på mat från Mellanöstern och länderna där omkring. Hennes mat har de autentiska dofterna och smakerna ? det får hon ofta höra av sina följare. Det är recept på maträtter som många har saknat länge. ?Precis som min mammas mat!?, är en kommentar hon ofta får. Och det är väl så nära högsta betyg man kan komma?

Zeina har samlat omkring 80 recept på bland annat grytor, röror, dolma, kebab, meze, soppor, sallader, drycker och desserter. Här finns recept som annars kan vara svåra att hitta på svenska, och många recept är vegetariska, eller kan lätt omvandlas till det. De flesta är varken komplicerade eller tidskrävande, alltså är detta en bok för alla som vill laga mat ? oavsett erfarenhet. Och vare sig du är hemmastadd med den här typen av mat, eller inte.

Persilja, saffran, pistaschnötter, chili, mynta, citron och mycket, mycket mer ? Är du redo att kliva in i en värld full av smak och färg? På begäran från hennes följare finns nu "Zeinas kitchen" utgiven på arabiska i Sverige, i en något förkortad version.


Autor: Zeina Mourtada
Seitenzahl: 179
Verlag: Bonnier Fakta
Sprache: Schwedisch
Format: Taschenbuch mit Klappen
ISBN: 9789178871032
Veröffentlichungsdatum: 20200323
Produktnummer Verlag: 102
Lieferinfo: Lagerware beim Lieferant in Schweden.
In der Regel können wir innerhalb von 6-7 Werktagen liefern.
Die Lieferzeit hängt aber davon ab, an welchem Wochentag Sie bestellen.
Bitte beachten, der Artikel kann trotzdem ausverkauft werden.
Wir erhalten wöchentlich eine Info vom Lieferant und aktualisieren danach.
Gewicht_attribut: 544 gr