Om oss

Vi presenterar sig som ny ägare till Salta Grodan

Vi på Onfos (Onfos.de) har tagit över Salta Grodan och driften av dess verksamhet från och med den 1 februari 2018. Ni som har beställt därefter eller skickat förfrågningar om speciella böcker har säkert lagt märke till att allt har sin vanliga gång. Under de första månaderna har redan många bokleveranser nått fram till våra läsglada kunder!

Förvärvet av Salta Grodan passar strategiskt väldigt bra. På Onfos.de säljer vi sedan flera år svenska livsmedel i Tyskland och flera andra länder. Vi är glada och tacksamma för att vi fick chansen av Charlotte att utvidga Onfos-sortimentet med svenska böcker.


Vi vill tacka Charlotte som startade företaget och med sitt engagemang och kunnande starkt har bidragit till att bygga upp en fungerande online-bokhandel!

Nu har vi också byggt en ny tvåspråkig shop så att såväl svenska som tyska moderstalare kan känna sig hemma i shopen och navigera lättare. Saltagrodan.com är nu vår nya domän. 

En ytterligare bra nyhet för alla Sverigefans och alla de som gärna läser svenska böcker är att vi kommer kunna bredda sortimentet i shopen kraftigt. Wir har strävat efter ett närmare samarbete med våra leverantörer i Sverige och har tagit fram en bra lösning. Fortfarande måste vi slå i de sista spikarna. Men vi hoppas att vi snart kan presentera ett bredare sortiment i Salta Grodan shopen. Kanske redan före jul :)

Hjärtligt välkommen i shopen önskar

Salta Grodan teamet